Întrebări și răspunsuri despre meditația ghidată

Știm că unii dintre cei care ne urmăresc au aflat acum pentru prima dată despre meditația ghidată, în timp ce alții știau deja despre această metodă.

Vom folosi mesajul de astăzi pentru a răspunde întrebărilor pe care le-am primit cel mai des în legătură cu meditația ghidată și pentru a-i invita pe cei care au testat deja meditația ghidată să ne împărtășească din experiența lor.

Așadar…

1. Chiar funcționează meditația ghidată pentru orice fel de convingeri?

Meditația ghidată nu funcționează chiar pentru orice fel de convingeri… ci doar pentru cele pe care ești dispus să le schimbi. 

Mai în glumă, mai în serios, meditația ghidată chiar funcționează pentru orice fel de convingeri ai vrea să schimbi, cu condiția să chiar vrei să le schimbi. 

De multe ori noi declarăm că ne dorim să ne schimbăm, dar nu suntem cu adevărat pregătiți de schimbare. Până când noi nu suntem pregătiți de schimbare, nicio metodă nu va funcționa pentru noi.

Însă atunci când ne dorim schimbarea și suntem pregătiți pentru ea, meditația ghidată va funcționa pentru orice fel de schimbare, în orice domeniu: bani, sănătate, relații, orice îți dorești tu!

2. Ce sunt convingerile?

Convingerile pe care le ai stau la baza întregii tale vieți. 

Ceea ce crezi despre tine, despre cei din jurul tău și despre viață reprezintă convingerile tale și modelează realitatea pe care o trăiești. 

Astfel, putem spune că stresul pe care îl trăiești în cariera ta are baza în convingerile pe care tu le ai momentan.

Convingerile se formează în copilărie, de-a lungul vieții și chiar se transmit din generație în generație. 

Toate convingerile pe care le avem sunt păstrate în subconștientul nostru.

Avem convingeri care ne susțin, care sunt pozitive. Și avem convingeri care nu ne susțin, care sunt limitative.

De aceea, dacă vrei să îți schimbi viața, cel mai bine este să îți schimbi acele convingeri care te limitează cu altele care te susțin în direcția pe care o dorești.

3. De câte sesiuni de meditație ghidată este nevoie pentru a vedea rezultate?

Convingerile pe care le ai și atașamentele tale față de ele pot fi foarte complexe. 

Astfel, în funcție de convingere și în funcție de momentul din viața ta, uneori poate fi nevoie de o singură sesiune de meditație ghidată, iar alteori poate fi nevoie de mai multe sesiuni ca să apară rezultatele pe care ți le dorești.

Știm că procesul schimbării poate dura mai mult sau mai puțin. Însă pașii din procesul schimbării sunt aceeași, iar rezultatele vor apărea negreșit dacă te ții de pași. 

4. Am încercat alte metode și nu au funcționat. De unde am siguranța că meditația ghidată va funcționa?

Poți să ai siguranța că meditația ghidată va funcționa în cazul tău doar atunci când ai siguranța că vrei să îți schimbi convingerile pentru care aplici meditația ghidată.

Poate va suna dur și dureros la început, însă noi vrem doar să fim sinceri cu tine: până când tu nu ești pregătit de schimbare, nicio metodă nu va funcționa pentru tine. Și este perfect în regulă așa. E ceea ce îți menține stabilitatea în viață și îți oferă control. Dacă nu ar fi așa, ai fi bătut de vânt în toate părțile și te-ai schimba de la clipă la clipă.

Atunci când ne dorim schimbarea și suntem pregătiți pentru ea, meditația ghidată, asemenea altor metode, va funcționa pentru orice fel de schimbare ne dorim, în orice domeniu din viața noastră.

5. Puteți să îmi trimiteți un exemplu de meditație ghidată?

Pregătim deja o meditație ghidată pentru tine. Aceasta va fi specifică pentru eliberarea de stres. 

Te vom anunța prin e-mail și prin pagina de Facebookcând va fi gata acest exemplu de meditație ghidată și cum îl vei putea accesa. 

Urmărește mesajele din partea noastră ca să fii primul care află. 

Nu ai găsit în rândurile de mai sus informația pe care o cauți despre meditația ghidată?
Scrie-ne întrebarea ta și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Dacă ai deja experiențe cu meditația ghidată, ne-am bucura să ne împărtășești. 
Scrie-ne dacă simți să o faci. Este în regulă și dacă simți să nu ne scrii.

Te salutăm cu drag,

Echipa ONESS

Împărtășește cu prietenii tăi