E meditația ghidată o pastilă minune?

Cel mai probabil știi deja despre noi, membrii echipei Oness, că am ales să facem primele produse pe subiectele Gestionarea și eliminarea stresului din viața ta, Relația pe care o ai tu cu tine însuți, Deschiderea față de dragoste și Abundența. 

Dacă ai citit penultimul mesaj din partea noastră, mai știi și că primul produs Oness este o soluție prin care să te eliberezi de stresul pe care îl simți din cariera ta.

Ce nu știi încă (pentru că nu aveai de unde să știi până acum) este cum anume va arăta această primă soluție, acest prim produs pe care îl pregătim cu drag.

Poate te-ai întrebat până acum “Ce vor face cei de la Oness, mai exact?” sau “OK, OK, dar ce va fi acest produs și cum mă va ajuta pe mine, concret?”.

Astăzi îți oferim răspunsurile. Nu mai e nevoie să astepți. Citește acest mesaj până la capăt și vei știi cum va arăta primul produs Oness.

De când suntem în această călătorie, ne lăsăm mereu ghidați de întrebarea “Cum te putem servi mai bine pe tine, clientul nostru?” și de răspunsurile pe care le primim la această întrebare.

Ne-am gândit și am cântărit tot ce am experimentat și am învățat în ultimii 10 ani.

Aveam o întrebare în fața noastră și căutam răspunsuri: “Care ar fi cea mai bună soluție de eliberare de stres în carieră pentru clientul nostru?”.

Sperăm să fii convins și tu, la fel ca noi, că soluția pe care am ales-o pentru primul nostru produs este cea mai potrivită pentru tine.

Poate ți-ai dat seama deja din titlu 🙂 că am ales să folosim meditația ghidată în cadrul primului produs. 

Ai auzit până acum despre meditația ghidată? Ai experimentat-o?

În România, momentan, se știu foarte puține despre meditația ghidată (sau despre alte tehnici de lucru cu subconștientul). 

Ce este și de ce am ales meditația ghidată?

Meditația ghidată este atât o metodă de relaxare, cât și o metodă de schimbare a convingerilor.

În general, o meditație ghidată durează între 15-30 minute. 

Meditația ghidată este potrivită pentru oricine, fie începător sau experimentat. Nu ai nevoie de cunoștințe sau experiențe anterioare în legătură cu meditația ghidată. Tehnica este pentru oricine dorește să o aplice în viața sa pentru a obține schimbări în mai bine.

Spre deosebire de alte tehnici, meditația ghidată produce rezultate chiar și atunci când o asculți în timp ce faci alte activități (poți asculta meditația ghidată în timp ce faci sport, lucrezi în casă sau ești pasager în mașină/autobuz etc.) sau chiar în timp ce dormi, fără să fie nevoie de un efort conștient din partea ta (cu excepția sesiunilor de meditație ghidată la telefon sau față în față).

Folosind această tehnică, într-adevăr poți obține rapid rezultatele pe care ți le dorești și poți să elimini stresul din cariera ta (sau să îți împlinești orice altă dorință).

Punând toate acestea în balanță, într-o lume în care timpul este limitat și ne dorim rezultate rapide, meditația ghidată chiar pare o pastilă minune, nu-i așa?

Hai să vedem și ce se întâmplă mai exact în timpul unei meditații ghidate. Cum poate o meditație ghidată să ofere toate acele rezultate?

Fără să intrăm în multe detalii, amintim de cele 2 părți ale minții: partea conștientă și partea subconștientă.

După cum le spune numele, partea conștientă are legătură cu tot ceea ce faci conștient, iar partea subconștientă are legătură cu tot ceea ce este sub conștiența ta: automatismele, rutinele și obiceiurile tale. 

Fără ca tu să îți dai seama, subconștientul tău se ocupă de funcțiile corpului tău (respirație, digestie, puls și temperatură etc.) și de reacțiile automate pe care le-ai învățat și care îți simplifică viața. (Cum ar fi să fie nevoie să reînveți mereu și mereu să scrii sau să citești?)

În mod ideal, reacțiile automate ne simplifică viața. Însă există cazuri în care reacțiile pe care le-am învățat în trecut nu ne mai ajută să ne îndeplinim dorințele din prezent, cazuri în care apare conflictul. 

În acele momente de conflict ne dorim o schimbare, dar nu întotdeauna ne este ușor să facem acea schimbare sau știm să o facem într-un mod potrivit. 

Meditația ghidată îți facilitează accesul în subconștientul tău ca să poți face schimbările pe care dorești să le faci astfel încât să poți trăi viața pe care ți-o dorești.

Poți folosi cu succes meditația ghidată pentru a trăi o viață lipsită de stres. 

Mai poți folosi tehnica și pentru a-ți îmbunătăți starea fizică. Sau o poți folosi pentru a te lăsa în sfârșit de fumat. Sau pentru a avea parte de relația de iubire la care visezi. Orice obiectiv ai avea, meditația ghidată te poate susține în realizarea lui. 

Cum se întâmplă de fapt o meditație ghidată?

Pentru a face o meditație ghidată, e nevoie doar să asculți ceea ce îți spune îndrumătorul de meditație. 

Meditația ghidată poate fi live (față în față sau la telefon) sau poate fi o înregistrare audio, în unele cazuri și video.

În general, o meditație ghidată durează între 15-30 minute.

Din ce am înțeles de la cei interesați și din ce ne amintim din perioadele în care noi înșine eram stresați în carieră, atunci când ai parte de stres în carieră și te-ai săturat să fie așa, vrei ca lucrurile să se schimbe repede și să se schimbe ușor.

Astfel, când vine vorba de eliberarea de stres din carieră, meditația ghidată este una dintre cele mai potrivite soluții. Prin meditația ghidată schimbarea se produce rapid și ușor, fără ca tu să depui și mai mult efort în viața ta de zi cu zi. 

Dar nu e nevoie să ne crezi acum. Vei putea testa pe pielea ta după ce lansăm primul produs.

Amintește-ți că suntem la un mesaj distanță.  

Ne-ar face mare bucurie să ne scrii dacă ai orice fel de întrebări sau dacă dorești pur și simplu să ne transmiți un gând bun.

Îți dorim zile liniștite și fericite,

Echipa ONESS

Împărtășește cu prietenii tăi