Aceste informații sunt importante și necesare din punct de vedere juridic. Vă rugăm să considerați că acestea au fost scrise cu speranța că veți găsi pe website-ul nostru informații utile care să vă ghideze în călătoria dumneavoastră către o viață plină de sănătate, fericire și bunăstare.

Termeni şi condiţii

Prezentul document, prin conţinutul său, pune la dispoziţia terţilor utilizatori „Regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului” http://www.oness.ro

Site-ul este operat de societatea ONESS UNIVERSE SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, Strada Colinei, nr. 20, Bloc C, ap.3, Judeţ Cluj, înscrisă în Registrul Comerţului cu numărul J12/2016/2019. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conţinutul site-ului şi drepturile de proprietate intelectuală

Conţinutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres şi legal permise. Extragerea oricăror informaţii urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licenţiere şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor şi condiţiilor.

Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conţinutului acestuia.

Administratorul face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor de pe site, însă uneori acestea pot conţine inadvertenţe (specificaţiile sau preţul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenţie: fotografiile au caracter informativ.

Tot conținutul Site-ului este Copyright © 2019 www.oness.ro. Toate drepturile rezervate. www.oness.ro este marcă înregistrată a www.oness.ro. Toate celelalte mărci care apar pe Site aparțin www.oness.ro și sunt protejate de România și de legile internaționale privind drepturile de autor și mărcile. Este interzisă utilizarea oricăreia dintre mărcile care apar pe site-ul www.oness.ro fără permisiunea scrisă expresă a www.oness.ro.

Frauda

În scopul accesării şi utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care il deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Mihaela Carja (http://www.oness.ro ) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii ONESS UNIVERSE SRL sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului își rezerva dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta utilizatorii prin dezabonarea de la newsletter, restricționarea accesului la website si limitarea accesului la pagina de Facebook.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email echipa@oness.ro. 

Mod funcționare

Comenzile efectuate pe site-ul http://www.oness.ro sunt confirmate printr-un e-mail de înregistrare primit după finalizarea comenzii. 

În urma finalizării cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumpărător primește pe adresa de e-mail furnizată detalii cu privire la modalitatea de accesare a produsului/ serviciului achiziționat.  

Unele produse presupun aderarea la un grup Facebook cu specific de social learning (învățare socială), în vederea accesării materialelor. Aderarea la grup se face cu contul dorit de utilizator și pe baza adresei de e-mail folosită la înscrierea în program. Când utilizatorul deschide grupul și apasă pe Înscrie-te, va vedea un formular care include întrebarea „Cu ce adresă de e-mail te-ai înscris în programul [numele produsului]?”. Răspunsul la întrebare va fi vizibil doar pentru administratorii grupului, care vor verifica dacă adresa de e-mail se regăsește în lista celor înscriși în program și vor oferi sau vor refuza accesul în consecință.

Modalități de plată

Pentru cumpărarea de produse / servicii, ONESS UNIVERSE SRL acceptă următoarele modalități de plată:

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către https://www.euplatesc.ro/ , partenerul ONESS UNIVERSE SRL în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de către procesatorul de plăţi.

Prin menținerea activă a opțiunii Activează opțiunea plăți rapide, prezentă în formularul de plată online pus la dispoziția ONESS UNIVERSE SRL de către procesatorul de plăți, utilizatorul își dă acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plăți online doar prin introducerea codului de securitate CVC2/CVV.

Când alegeți metoda de plată ” Online prin card bancar „ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de stiut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata prin transfer bancar

Se va face pe baza proformei primite în urma comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs.

Factură fiscală persoane juridice

Pentru comenzile efectuate în numele unei entități juridice se pot emite facturi fiscale în urma completării formularului de comandă specific pentru comanda realizată. Formularul va conține: numele pe care s-a efectuat comanda și datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg. Comerțului, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

Returnarea contravalorii produselor/ serviciilor

http://www.oness.ro este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii site-ului pot achiziţiona produse/servicii/cursuri realizate de ONESS UNIVERSE SRL. Pe cale de consecinţă, întreaga răspundere faţă de utilizatori în legătură cu produsele/serviciile/cursurile respective revine organizatorului. Acesta îşi asumă integral răspunderea faţă de cumpărători pentru eventualele întârzieri, amânări, anulări sau pentru orice alte probleme.

Nota de informare privind protecția datelor personale                

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, administratorul site-ului va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Vă informăm că datele personale pe care utilizatorii le furnizează administratorului site-ului sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a servicilor. Utilizatorii înteleg și acceptă că datele personale pe care le furnizează sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime de către administratorul site-ului a serviciilor de reclamă, marketing și publicitate, a serviciilor de comunicații electronice și a serviciilor asociate platformei online de vânzare bilete la evenimente.

Fiecare utilizator, la opțiunea sa proprie, furnizează unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de către administratorul site-ului. Refuzul furnizării anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesării anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate partenerilor contractuali ai ONESS UNIVERSE SRL implicaţi în furnizarea serviciilor prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justitței.

Totodată, utilizatorul are dreptul să se opună prelucrarii datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că stergerea datelor lor personale va fi urmată de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de către administratorul site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere în scris în acest sens, pe care să o trimită apoi prin poștă electronică la adresa administratorul site-ului echipa@oness.ro.

Limitarea răspunderii plății

ONESS UNIVERSE SRL nu răspunde sub nicio formă, în nicio măsură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. ONESS UNIVERSE SRL nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate in totalitate și in mod independent de către furnizorul nostru, ONESS UNIVERSE SRL va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

Disclaimer Oness. Exonerare de răspundere juridică:

Disclaimer website

Informațiile furnizate de Oness („Oness”, „noi”, „noi” sau „ai noștri”) de pe www.oness.ro („Site-ul”) au doar scop informativ.

Toate informațiile de pe Site sunt furnizate cu bună credință, cu toate acestea nu oferim nicio garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, adecvarea, validitatea, fiabilitatea, disponibilitatea sau completitudinea informațiilor de pe Site. 

Sub nicio circumstanță nu ne asumăm responsabilitatea pentru nicio pierdere sau prejudiciu de orice fel ca rezultat al utilizării site-ului sau informațiilor oferite pe Site. 

Informațiile de pe acest Site nu sunt destinate diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii vreunei boli. Aceste informații sunt furnizate strict în scopuri informaționale și educaționale. 

Informațiile de pe acest site nu trebuie considerate niciodată sfaturi medicale sau un înlocuitor pentru îngrijiri medicale competente de către medicul dumneavoastră sau alt profesionist din domeniul sănătății. 

Pentru utilizarea site-ului și a informațiilor de pe acesta este responsabilă doar persoana dumneavoastră, a utilizatorului sau cititorului, astfel că utilizarea site-ului și a conținutului acestuia se realizează pe propriul risc.

Înțelegeți că utilizând Site-ul și Serviciile, puteți fi expus la informații sau alt conținut care poate fi considerat ofensator, indecent sau obiectabil. În niciun caz, Site-ul nu va fi responsabil în niciun fel pentru un astfel de conținut, inclusiv fără limitare a erorilor sau omisiunilor din conținutul menționat sau pentru orice pierdere sau prejudicii de orice fel apărute ca urmare a utilizării informațiilor postate pe Site, prin email sau transmis altfel prin intermediul site-ului sau prin servicii.

Disclaimer profesional

Site-ul nu poate și nu conține sfaturi medicale / de sănătate. Informațiile medicale / de sănătate sunt furnizate doar în scopuri informaționale și educaționale generale și nu constituie un substitut pentru consultanța profesională. În consecință, înainte de a lua măsuri bazate pe astfel de informații, vă încurajăm să vă consultați cu profesioniștii corespunzători. 

Nu oferim niciun fel de sfaturi medicale. 

Pentru utilizarea site-ului și a informațiilor de pe acesta este responsabilă doar persoana dumneavoastră, a utilizatorului sau cititorului.

Autorii, instructorii și creatorii de conținut din Site nu distribuie sfaturi medicale și nu prescriu utilizarea niciunei tehnici ca formă de tratament pentru boli și afecțiuni fizice, emoționale sau medicale, fără avizul unui medic, direct sau indirect. 

Informațiile oferite de autorii, instructorii și creatorii de conținut din Site trebuie utilizate doar în scopuri informaționale. 

Aceștia nu reprezintă personal medical autorizat, nu diagnostică boli, nu efectuează tratament medical, nu prescriu substanțe și nu interferează cu tratamentul prescris unui client de către un profesionist medical autorizat. 

În cazul în care utilizați oricare dintre informațiile oferite de autorii, instructorii și creatorii de conținut din Site, www.oness.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru acțiunile dumneavoastră.

Prin înregistrarea și confirmarea dumneavoastră la Serviciul Ședințe de terapie, clienții își recunosc propriul risc și înțeleg și sunt de acord că li se interzice să acționeze în justiție sau în alt mod împotriva lui terapeutului care susține ședințele de terapie.

Disclaimer testimoniale

Site-ul poate conține testimoniale ale utilizatorilor produselor și/sau serviciilor noastre. Aceste testimoniale reflectă experiențele și opiniile din viața reală a acestor utilizatori. 

Experiențele prezentate în testimoniale sunt personale și specifice pentru autorii acestora și nu pot fi neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii produselor și/sau serviciilor noastre.

Comunicări electronice

Vizitarea Site-ului sau trimiterea de email-uri către Site sau primirea de email-uri de la Site constituie comunicări electronice. 

Prin vizitarea și înscrierea pe Site sunteți de acord să primiți comunicări electronice și sunteți de acord că toate acordurile, notificările, comunicările și alte comunicări pe care vi le furnizăm electronic, prin e-mail și pe Site, îndeplinesc orice cerință legală ca aceste comunicări să fie în scris.

Dacă aveți sub 18 ani, puteți utiliza Site-ul numai cu permisiunea unui părinte sau a unui tutore.

Servicii

Site-ul oferă în prezent utilizatorilor săi anumite servicii. Sunteți responsabil pentru obținerea accesului la Servicii și sunteți conștient că accesul poate implica taxe de la terți (cum ar fi furnizorul de servicii Internet). Sunteți responsabil pentru aceste taxe, inclusiv pentru acele taxe asociate cu afișarea sau livrarea de reclame. În plus, sunteți responsabil pentru toate echipamentele necesare pentru a accesa Serviciul.

Utilizarea materialelor

Conținutul Site-ului și al Serviciilor sunt destinate exclusiv utilizării dvs. personale, non-comerciale. 

Sunteți autorizat să vizualizați, să copiați, să imprimați și să distribuiți materialele furnizate pe acest site web numai pentru uz personal, informațional și non-comercial. 

NU puteți modifica, reformata, afișa, transmite, publica, licența, crea opere derivate din, reproduce, dubla, copia, transfera, distribui, vinde, revinde sau exploata în alt scop comercial orice informație, software, produse sau servicii obținute de la sau puse la dispoziție prin intermediul Site-ului și/sau al serviciilor. 

Nu puteți modifica niciunul dintre documentele sau grafica care apar pe Site. 

Sunteți de acord că, atunci când utilizați Site-ul sau Serviciile, nu primiți o licență sau orice alte drepturi de la Site, inclusiv orice proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate ale Site-ului sau ale oricărei terțe părți cu care www.oness.ro este afiliat. 

Înțelegeți și sunteți de acord că nu aveți drepturi asupra Serviciilor sau a oricărei alte proprietăți ale www.oness.ro.

Renunțarea la garanții pe care le înțelegeți în mod expres și oferirea acordului că:

 1. Utilizarea Site-ului sau Serviciilor este cu riscul dumneavoastră. www.oness.ro este exonerată de garanții de orice tip, exprimate sau implicite, incluzând dar fără a se limita la garanții implicite de comercialitate.
 2. www.oness.ro nu oferă nicio garanție că:
  (i) serviciile îți vor îndeplini cerințele,
  (ii) serviciile vor fi neîntrerupte, din punct de vedere al timpului, securității sau fără erori,
  (iii)
  rezultatele care pot fi obținute prin utilizarea serviciilor vor fi exacte, corecte sau fiabile,
  (iv) calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul Site-ului vă vor îndeplini așteptările,
  (v)
  orice erori în software vor fi corectate.
 3. Orice descărare de materiale sau obținere prin utilizarea Site-ului și a email-ului a serviciilor sau produselor este realizată cu riscul dumneavoastră și vă asumați întreaga responsabilitate pentru orice daune sau pierderi cauzate de decărcarea materialelor pe computerul, telefonul sau a oricărui alt dispozitiv utilizat de dumneavoastră.
 4. Niciun sfat sau informații, orale sau scrise, obținute de dumneavoastră de pe Site sau prin Serviciile si Produsele Site-ului nu vă creează nici o garanție de tipul celor de mai sus.

Limitare a răspunderii

Înțelegeți și sunteți de acord că www.oness.ro nu este responsabilă pentru niciun prejudiciu sau daună directă, indirectă, incidentală, specială, derivată din sau exemplară, incluzând dar nefiind limitată la pierderi de profit, a bunăvoinței, utilizarea datelor sau alte pierderi intangibile.

Utilizând Site-ul, Serviciile si produsele, sunteți de acord să eliberați definitiv ONESS UNIVERSE SRL, www.oness.ro, proprietarii săi, membrii, angajații, reprezentanții, antreprenorii independenți, consultanții, voluntarii și alte persoane asociate cu ONESS UNIVERSE SRL, de orice răspundere și pentru orice daună sau vătămare de orice fel sau natură pe care o puteți provoca în orice moment din sau în legătură cu utilizarea dumneavoastră a informațiilor prezentate pe acest site, prin produse și/sau prin Servicii. 

Modificări ale termenilor

ONESS UNIVERSE SRL își rezervă dreptul de a schimba Termenii conform cărora www.oness.ro este oferit. Versiunea cea mai actuală a Termenilor va înlocui toate versiunile anterioare. ONESS UNIVERSE SRL vă încurajează să consultați periodic Termenii pentru a vă menține la curent cu actualizările noastre.